Robot Trump tuvaletten tweet atıyor

Robot Trump tuvaletten tweet atıyor
Donald Trump’ın klozette otururken tweet atan 4.6 metre yüksekliğinde robotu üretildi.

Devasa heykelimsi robotta Trump klozette elinde akıllı telefonuyla otururken tweet atıyor. Kırmızı kravatı oturduğu ‘altın’ klozetin içine sarkmış ve kafasında kırmızı bir şapkada seçim sloganı "ABD’yi yeniden muhteşem yapın" ifadesenin altında, "Beni azledin" yazıyor. Trump’ın "Hile yok", ‘cadı avı’, ‘yalan haber’, "Ben çok stabil bir dahiyim" gibi bazı sözlerini de yüksek sesle dillendiriyor.

Independent’ta yer alan habere göre ABD’li biliminsanı Don Lessem tarafından tasarlanan robot gaz çıkarma sesi de çıkartabiliyor. Lessem Jurassic Park’ta animatronik dinozorların inşasında da danışmanlık veren bir isim.

Robot şu anda Çin’de fakat Trump’ın hazirandaki Londra ziyareti öncesinde İngiltere’ye gönderilecek. Lessem Daily Kos’a verdiği söyleşide "Hangi gemiyle geldiğini söylemeyeceğim çünkü Trump bilse o gemiyi bombalar" dedi.

Geçen yıl ABD başkanının ziyareti sırasında Londra semalarında bebek beziyle tasvir edildiği 6 metre büyüklüğündeki ‘Bebek Trump’ balonu uçurulmuştu. (HABER MERKEZİ)
 

 

Öne Çıkanlar