Şenol Güneş ile Ersun Yanal arasında büyüklük polemiği

Şenol Güneş ile Ersun Yanal arasında büyüklük polemiği
Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park'ta 3-3 berabere kalmıştı.

3-3'lük derbinin ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in "Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi oynuyor" şeklindeki beyanına Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’dan cevap geldi. Yanal'ın "Güneş'e büyüklük kavramını öğretecek değilim" ifadesi sonrası sosyal medyada 'büyüklük' polemiği yaşandı.

Pazartesi gecesi 3-3 sona eren derbinin ardından heri iki takımın teknik direktörlerinin yaptığı açıklamalar derbiye damga vuran ayrıntılardan birisi oldu. Önce Şenol Güneş, "Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi futbol oynuyor" dedi. Bu ifade Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken cevap Yanal'dan geldi.

Ersun Yanal "Fenerbahçe de büyük takım. Şenol Güneş'e büyüklük kavramını öğretecek değilim. Zaten kendisi de bilir" ifadesini kullanmıştı. Bu cevaba Fenerliler'den destek verirken Güneş'e tepkiler de daha da arttı..

Fenerbahçeliler Güneş'in "Fenerbahçe derbileri iyi oynuyor" diyeceği yerde kasten böyle bir ifade seçtiğini büyüklüklüğü sadece Beşiktaş'a atfettiğini söyleyerek, "Geri dönüşün intikamını almak istedi" dedi.

Geçen sezonki kupa maçırda yaşananları da hatırlatan Fenerbahçeliler, "Güneş yine ortamı germek istiyor. Gereksiz yere polemik yapıyor. Ersun Yanal kendisimden daha olgun cevap vermiş" ifadesini kullandı. (SPOR SERVİSİ)
 

Öne Çıkanlar