Bakandan Davutoğlu'na gönderme: Konya ile liderimiz arasına kimse giremeyecek

Bakandan Davutoğlu'na gönderme: Konya ile liderimiz arasına kimse giremeyecek
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, isim vermeden Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya'da katıldığı bayramlaşma programında isim vermeden Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Kurum, ''Konya ile liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arasına kimse girememiştir, giremeyecektir" dedi.

'Yeni parti' hazırlığı içinde olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, birkaç gün önce memleketi Konya'da yaptığı konuşmada, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeni parti kurma girişimlerine yönelik 'bedelini öderler' açıklamasına atıfta bulunarak, "Allah boynumuzu, bize 'bedel ödeyecekler' diyenlerin önünde eğdirmesin" ifadesini kullanmıştır.

AKP'nin Konya'da düzenlediği bayramlaşma programında konuşan Bakan Kurum, "Konyamız gönüllerin şehridir. AK Parti gönüllerin partisidir ve 17 yıldır liderimizin arkasında dimdik durmuş bir partidir. Hiçbir zaman Konya ile AK Parti'nin arasına kimse girememiştir. Konya ile liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arasına kimse girememiştir, giremeyecektir" dedi.

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bayramdan sonra Konya'yı ziyaret edeceğini belirtti.

Davutoğlu, iki gün önce Konya'da yaptığı konuşmada, "Allah boynumuzu, bize 'bedel ödeyecekler' diyenlerin önünde eğdirmesin" demişti. Davutoğlu'nun Konya'da ziyaret ettiği Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çetin de "Belediye çay, şeker yardımını kesti, beni istifaya zorladılar" görevinden istifa etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar