'Halk ekmek fabrikalarını CHP'li belediyeler açtı'

'Halk ekmek fabrikalarını CHP'li belediyeler açtı'
CHP lideri Kılıçdaroğlu belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında konuştu. Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Tesisleri'nde yapılan toplantıda yaklaşan yerel seçimler ele alınacak.

"Bu şekliyle hükümet bu şekliyle Saray Türkiye'yi yönetemez" diyen Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Ofis üzerine ofis  kuruluyor Ben de bu ülkede huzur istiyorum, sokaktaki vatandaş da istiyor. Ben de istiyorum vatandaşın karnı doysun vatandaş da diyor. Huzur istiyoruz.  16 yıllık tabloya bakıyoruz huzur yok. Önümüzde dikkatle değerlendirmemiz gereken bir süreç var.

İLGİLİ HABER: CHP'DE YEREL SEÇİM TRAFİĞİ

"HİÇBİR PARTİ CHP'Lİ BELEDİYELERİN ELİNE SU DÖKEMEZ"

Ben şunu özgüvenle söylüyorum, yerel yönetimlerde hiç bir parti CHP'li belediyerin eline su dökemez. Yerel yönetimler bize kızabilirler, yanlış bulabilirler. Yerel yönetimler deyince, metro deyince akla CHP gelir. Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de metro temelini atanlar CHP'li belediyeler

Tanzim satış mağazalarını ilk kim açtı, CHP açtı. Halk ekmek fabrikalarını kim açtı CHP'li belediyeler. Bugün örnek olarak yapılan birçok uygulamanın temelini biz attık.

İlk yayalaştırma uygulamalarını da CHP başlattı. Ne verdiler İstanbul'a. Çıktı Saray'daki zat İstanbul'a ihanet ettik dedi. CHP'li hiçbir belediye başkanı kendi yönettiği kente ihanet etmemiştir.

Kreş, aile sigortası bu uygulamaları CHP başlattı. Biz ekmek, patates dağıtmıyoruz kart veriyoruz. İnsanların yoksulluğunu teşhir etmiyoruz. İnsanı insan olarak görüp değerlendirmek bizim temel görevimiz. Onu televizyonların önüne çıkarıp teşhir etmek bizim kültürümüzde yoktur ama onlar yapıyor.

CHP'nin olduğu belediyelerde vatandaşlar huzur içindedir. Dört mevsimin güzelliğini yaşarlar. Karabasan gibi çökmez bir kent CHP'li belediyelerde. Vatandaşlarımıza kapılarımız açıktır. Bütün ibadethaneler tertemizdir. Dolayısıyla biz belde halkı nasıl yaşamak istiyorsa öyle hizmet vermeyi temel ilke edinen bir kültürden geliyoruz. (POLİTİKA SERVİSİ)

Öne Çıkanlar